BOW Psycholoog Den Bosch

Assessments

BOW is er voor mensen die verder willen. Samen met organisaties, professionals en particulieren vinden wij antwoorden die ertoe doen.

Vanuit concreet en opbouwend advies dwingen wij persoonlijke ontwikkeling af. Ook als dit betekent dat er buiten de kaders van de vraagstelling gekeken moet worden. BOW gaat verder.

Met onze persoonlijke benadering bieden wij inzicht in talenten en ontwikkelbaarheid van (jou als) een kandidaat. BOW gaat uit van talenten die iemand uniek maken.

Psychologische assessments op maat

Selectie.

Dit objectieve onderzoek bepaalt in hoeverre (jij als) een kandidaat aansluit op het gevraagde functieprofiel. Daarin kijken wij naar persoonlijkheid, gedragsvaardigheden en intellectuele capaciteiten.

Maar juist ook het ontwikkelperspectief staat centraal, want uiteindelijk draait het om persoonlijke ontplooiing. BOW gaat verder.

Ontwikkeling.

Dit assessment bepaalt in hoeverre (jij als) een kandidaat beschikt over de benodigde ontwikkelmogelijkheden voor een beoogde functie.

Samen met jou zetten we professionele ambities om in concrete ontwikkelpunten. Altijd op maat en in heldere taal.

bow-ontwikkeling
BOW planten ontwikkeling assessment
man met koffer loopbaan oriëntatie
bow psychologisch advies sfeer

Loopbaanoriëntatie.

Wij brengen in kaart welke rol en omgeving het beste bij (jou als) een kandidaat past. Daarin staan persoonlijke kwaliteiten, intellectuele capaciteiten, interesses en drijfveren centraal.

BOW zoekt verdieping in de persoon, want daar draait het om.

Studiekeuzeadvies.

Wij zijn er op de momenten die ertoe doen. En weinig momenten doen er meer toe dan een studiekeuze. BOW helpt scholieren en studenten bij het vinden van het eerste belangrijke antwoord in hun carrière.

bow studiekeuzeadvies

VRAAG BOW NAAR

Advies waar je iets aan hebt.

brandweer psychologie en assessments

BOW is er voor de brandweer.

Wij verzorgen assessments en coaching op maat voor diverse Veiligheidsregio’s. Van manschap tot hoofdofficier van dienst en van selectie-ondersteuning tot directe traumazorg. BOW weet wat er speelt.

Stilstaan bij vooruitgang.

Dat voelt tegenstrijdig. En dat is het ook. Juist daarin zit de essentie voor persoonlijke ontwikkeling. Even niet rennen, maar een afgewogen besluit nemen over de volgende stap.

Wij nemen tijd om een breder perspectief in kaart te brengen. En met ambities als vertrekpunt een stip op de horizon te zetten. Samen werken we aan een gedegen stappenplan om tot concrete actiepunten te komen.

Vanuit ons kantoor in Rossum verzorgen wij psychologisch advies in een prettige omgeving. Want als de ontwikkeldoelen bepaald zijn, zorgen wij voor de optimale omstandigheden om deze behalen. Welkom bij BOW.