BOW Psycholoog Den Bosch

Over ons

BOW gaat verder. Niet door andere dingen te doen, maar door dingen anders te doen. Wij gaan uit van talenten die iemand uniek maken. Zo zijn wij nou eenmaal.

Wij zijn meer dan een psychologisch adviesbureau. Ons werk draait namelijk niet om het onderzoek, maar om duurzaam resultaat. Altijd op maat gemaakt en in heldere taal. Geen flauwekul.

Door te zijn wie we zijn, onderscheidt BOW zich in assessment, coaching en advies. Want kiezen voor ons, is kiezen voor oprechte interesse en waarheid waar je iets aan hebt. Als professional én als mens.  

NICE TO MEET YOU

Wij zijn er voor mensen die verder willen. En dit zijn wij.

Team

Samenwerking staat aan de basis van elk succes. En dat cliché geldt ook voor ons team. Maak kennis met de mensen die voor jou het verschil maken. Nice to meet you!

Laura

drs. Laura Meijer

Eigenaar / Registerpsycholoog NIP / Coach

Laura ziet de mens en niets ontgaat haar. Ze onderscheidt zich door haar oprechtheid, is scherp in haar waarneming, spiegelt en daagt uit. In een veilige context. Als eigenaar weet ze de juiste professionals aan BOW te verbinden. Want jij verdient het beste.

Loes-portretfoto

Loes Nuijten

Assessment assistent

Wij kunnen ons geen BOW voorstellen zonder Loes. Onze topassistent is een echte aanpakker. Haar vlotte, punctuele en klantgericht aanpak is precies wat wij jou willen bieden. Want wij begrijpen de spanning van testen en coaching. Loes heet je welkom, biedt jou veiligheid en laat het proces vlekkeloos verlopen.

angelicavisfotografie_bow_2022_websize-16

Barbara de Kock

Coach / Trainer

Barbara weet mensen te raken met haar puurheid. Zij maakt écht contact, gaat alle thema’s aan en helpt jou met mildheid naar jezelf te kijken. Zij werkt systemisch, is NLP opgeleid en gelooft in voice dialogue. Met haar toewijding en intensieve training kan jij ineffectieve patronen doorbreken en de gelukkigste versie van jezelf worden.

BOW Psycholoog Marielle Lievense Den Bosch

drs. Mariëlle Lievense

Psycholoog NIP

Alles wat Mariëlle doet, doet ze met liefde. Ze maakt tijd, voor jou. Een assessment bij haar voelt als thuiskomen, waar je jezelf mag zijn. Haar rapporten zijn diepgaand en haar adviezen helpen jou de volgende stappen te zetten in jouw leven en loopbaan.

Herman Korfage foto

Herman Korfage

Coach / Trainer

Deze nestor is een expert in systemisch werk, NLP en Transactionele Analyse. Vanuit zijn eerlijkheid, wijsheid en oprechtheid stimuleert Herman je om je volledig over te geven aan zijn sessies. Hij gaat naast je staan, houdt jouw hand (letterlijk) vast en brengt alles dichtbij wat je het liefst op afstand houdt. Herman stimuleert jou om je over te geven, jouw innerlijke kompas te vinden én te volgen. Voorbij alle overtuigingen. Samen met Herman is leren leuk, speels en uitnodigend.

Sigrid-portretfoto

Sigrid Kindt

Coach / Trainer

Binnen no-time weet Sigrid diepere lagen te raken. Haar stem betovert, haar woorden resoneren en haar kalmte werkt aanstekelijk. Een perfecte match als jouw hoofd domineert en jij beter naar jouw lichaam wil luisteren. Want zij combineert een rationele aard met een lichaamsgerichte aanpak in een unieke stijl.

Anita-portretfoto

drs. Anita Timmermans

Psycholoog NIP

Anita is volledig op de hoogte van jouw wereld. Of het nu het veiligheidsdomein, het onderwijs of de zorg is. Met haar rust en warmte creëert zij een veilige setting. Waarin jij kunt reflecteren, experimenteren en leren. Zij maakt assessments toegankelijk, biedt concrete handvatten en helpt je jouw kwaliteiten optimaal te benutten.

Miranda Ranselaar

drs. Miranda Ranselaar

Psycholoog NIP / Coach

Miranda houdt van uitdagingen. Geef haar de ruimte en zij weet samen met jou tot verrassende uitkomsten te komen. Haar aanpak zet aan tot ontwikkeling en maakt echt iets los. Zo prikkelt ze en nodigt ze mensen uit om te kijken naar de positieve kant van zaken en eigenaarschap te tonen. Haar werk stopt niet bij een assessment, Miranda doet aan volwaardige talentontwikkeling.

BOW PsycholoogJoyce van Lankveld Den Bosch

drs. Joyce van Lankveld

Registerpsycholoog NIP / Coach

Joyce is een vertrouwd gezicht voor velen. Ze kent jouw werkveld en weet wat jij nodig hebt. Scherp en tactvol. Voortvarend en diepgaand. Warm en doelgericht. Een ware professional wanneer je concrete stappen wil zetten in jouw loopbaan. Haar werk heeft impact, omdat zij inzichten geeft waar je écht iets aan hebt.

Opdrachtgevers

BOW mag zowel non-profit als profit organisaties tot haar opdrachtgevers rekenen. Hier een overzicht van een aantal relaties uit Nederland en België waar BOW een warme samenwerking mee heeft.

Stilstaan bij vooruitgang.

Dat voelt tegenstrijdig. En dat is het ook. Juist daarin zit de essentie persoonlijke ontwikkeling. Even niet rennen, maar een afgewogen besluit nemen over de volgende stap.

Wij nemen tijd om een breder perspectief in kaart te brengen. En met ambities als vertrekpunt een stip op de horizon te zetten. Samen werken we aan een gedegen stappenplan om tot concrete actiepunten te komen.

Vanuit ons kantoor in Rossum verzorgen wij psychologisch advies in een prettige omgeving. Want als de ontwikkeldoelen bepaald zijn, zorgen wij voor de optimale omstandigheden om deze behalen. Welkom bij BOW.