BOW Psycholoog Den Bosch

Over ons

BOW gaat verder. Niet door andere dingen te doen, maar door dingen anders te doen. Wij gaan uit van talenten die iemand uniek maken. Zo zijn wij nou eenmaal.

Wij zijn meer dan een psychologisch adviesbureau. Ons werk draait namelijk niet om het onderzoek, maar om duurzaam resultaat. Altijd op maat gemaakt en in heldere taal. Geen flauwekul.

Door te zijn wie we zijn, onderscheidt BOW zich in assessment, coaching en advies. Want kiezen voor ons, is kiezen voor oprechte interesse en waarheid waar je iets aan hebt. Als professional én als mens.  

NICE TO MEET YOU

Wij zijn er voor mensen die verder willen. En dit zijn wij.

Team

Samenwerking staat aan de basis van elk succes. En dat cliché geldt ook voor ons team. Maak kennis met de mensen die voor jou het verschil maken. Nice to meet you!

Laura

drs. Laura Meijer

Eigenaar / Registerpsycholoog NIP / Coach

angelicavisfotografie_bow_2022_websize-16

Barbara de Kock

Coach

BOW Psycholoog Marielle Lievense Den Bosch

drs. Mariëlle Lievense

Psycholoog NIP

BOW Psycholoog Véronique Bartraij-Strijbosch Den Bosch

drs. Véronique Bartraij-Strijbosch

GZ-psycholoog / Coach

BOW PsycholoogJoyce van Lankveld Den Bosch

drs. Joyce van Lankveld

Registerpsycholoog NIP / Coach

BOW Mediator Monique Bruil Den Bosch

mr. Monique Bruil

MfN Registermediator / Coach

thumbnail_angelicavisfotografie_bow_2022_websize-13

Anne van Boxtel

Assessment assistent

Opdrachtgevers

BOW mag zowel non-profit als profit organisaties tot haar opdrachtgevers rekenen. Hier een overzicht van een aantal relaties uit Nederland en België waar BOW een warme samenwerking mee heeft.

Stilstaan bij vooruitgang.

Dat voelt tegenstrijdig. En dat is het ook. Juist daarin zit de essentie persoonlijke ontwikkeling. Even niet rennen, maar een afgewogen besluit nemen over de volgende stap.

Wij nemen tijd om een breder perspectief in kaart te brengen. En met ambities als vertrekpunt een stip op de horizon te zetten. Samen werken we aan een gedegen stappenplan om tot concrete actiepunten te komen.

Vanuit ons kantoor in Den Bosch verzorgen wij psychologisch advies in een prettige omgeving. Want als de ontwikkeldoelen bepaald zijn, zorgen wij voor de optimale omstandigheden om deze behalen. Welkom bij BOW.

BOW Psycholoog Den Bosch