BOW Psycholoog Den Bosch

Training

Ben je benieuwd wat persoonlijke ontwikkeling voor jou kan betekenen, of ben je naast jouw coaching traject op zoek naar extra diepgang? Dan zijn de trainingen van BOW precies wat jij zoekt. In onze trainingen staat ervaren, beleven en voelen centraal.

Onze trainers bieden een breed scala aan trainingen. Te denken valt aan thema’s zoals: grip op jouw leven krijgen, van weerstand naar glans, emoties als kracht zien, jezelf op de eerste plaats zetten, wonden helen en omgaan met littekens, vrouwelijke kracht in een mannenwereld, ontdek jouw innerlijke drijfveren en familieopstellingen.

Neem voor meer informatie contact op. Dan kijken we samen welke training optimaal past jouw specifieke hulpvraag of meld je hieronder direct aan.

Meld je hier aan voor onze trainingen.

Teamontwikkeling

Een reorganisatie, een functieherwaarderingstraject of een doorontwikkeling van de afdeling. De organisatie streeft naar verandering en de medewerkers worden geacht mee te bewegen. Dit gaat niet zomaar vanzelf. Hoe zorg je ervoor dat een team effectief samenwerkt, elkaar feedback geeft en persoonlijk leiderschap toont?

BOW ondersteunt teams bij deze ontwikkeling. Allereerst door het creëren van een veilig, respectvol en gelijkwaardig leerklimaat. Met groepstrainingen en individuele coaching. Samen met de leiding bouwen we aan een team, waarbij ieder individu ertoe doet en in zijn kracht komt te staan. Om het leerproces direct diepgang te geven zetten wij Management Drives in. Ken je (en elkaars) drijfveren en laat deze voor je werken. Ook als team zit je goed bij BOW.

Intervisie bijeenkomsten

BOW gelooft in verbinden, ontmoeten en krachten bundelen. Daarom brengen wij ambitieuze vakgenoten bijeen om onder begeleiding van onze trainer samen op zoek te gaan naar waardevolle inzichten en antwoorden op complexe vraagstukken in HR of managementfuncties.

Op thema’s als diversiteit & inclusiviteit, grensoverschrijdend gedrag en ‘het goede gesprek’, creëren wij denkkracht en leren professionals van elkaars ervaringen. Maar ook diepen we uitdagende casuïstiek uit jouw dagelijkse praktijk gezamenlijk verder uit.

En dat alles vanuit een toegankelijke en comfortabele huiskamersfeer met een heerlijke lunch. Ervaar hoe verlichtend een intervisiesessie werkt, omdat je je op niveau gehoord voelt, je gespiegeld wordt en nieuwe inzichten verkrijgt. Hier krijg je concrete handvatten en oplossingen om direct aan de slag te gaan met complexe dossiers binnen jouw organisatie.

Meld je nu aan voor onze intervisiegroep.

Stilstaan bij vooruitgang.

Dat voelt tegenstrijdig. En dat is het ook. Juist daarin zit de essentie persoonlijke ontwikkeling. Even niet rennen, maar een afgewogen besluit nemen over de volgende stap.

Wij nemen tijd om een breder perspectief in kaart te brengen. En met ambities als vertrekpunt een stip op de horizon te zetten. Samen werken we aan een gedegen stappenplan om tot concrete actiepunten te komen.

Vanuit ons kantoor in Rossum verzorgen wij psychologisch advies in een prettige omgeving. Want als de ontwikkeldoelen bepaald zijn, zorgen wij voor de optimale omstandigheden om deze behalen. Welkom bij BOW.