BOW Psycholoog Den Bosch

Coaching

BOW is gespecialiseerd in persoonlijke coaching op elk niveau. Voor organisaties en particulieren vormt onze coaching een waardevolle interventie die ook preventief kan worden ingezet. Dit doen we één-op-één, multidisciplinair en in groepssessies bij bijvoorbeeld (dreigende) uitval en voor ontwikkelvraagstukken. Wij staan voor je klaar.

In onze coaching draait alles om bewustwording en groei. In onze impactvolle sessies gaan we recht op jouw ontwikkeldoel af. BOW raakt.
Ons coaching traject beïnvloedt gedrag op de lange termijn, wat vraagt om toewijding en intensieve training. Met een duurzaam en pragmatisch karakter. En precies dat bieden wij. In individuele sessies en in groepstrainingen. Met aandacht voor nazorg.

Wij staan klaar. Voor mentale klachten zoals overspanning, burn-out, angst en paniek, depressie, trauma, rouw of negatief zelfbeeld. Door onze snelle interventies wordt de kans op uitval verlaagd en worden patronen doorbroken. En voor duurzame ontwikkeling in professionele competenties en loopbaanadvies. De vertaalslag wordt gemaakt naar het werk en er wordt gewerkt aan gedragsverandering en duurzame inzetbaarheid. Waarbij de gewenste groei op eigen kracht kan worden voortgezet.

Wij maken gebruik van systemische en lichaamsgerichte werkvormen, zodat je nog meer in contact komt te staan met jouw innerlijke kompas. We starten met een verkenningsfase, om vervolgens te werken aan jouw ontwikkeling. Na afloop neem je deel aan een supervisie bijeenkomsten, zodat je alert blijft op jouw leerdoelen, je geïnspireerd raakt door mede-coachees en je kunt blijven sparren met jouw coach.

Bij BOW kun je dus letterlijk een levenslang blijven groeien. Niet voor niets is het infinity teken verwerkt in ons logo.

bow psychologisch advies - training

Multidisciplinaire coaching

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Al eeuwenlang wordt geloofd dat daarin de basis ligt voor een betekenisvol leven. En wij weten dat dat klopt. Om daarin de beste resultaten te realiseren biedt BOW multidisciplinaire begeleiding: holistische coaching waarin complementaire coaching stijlen worden gecombineerd.

Wij geloven dat niet alleen de geest, maar juist ook het lichaam in beweging moet komen. Dus gebruiken wij personal training, ademwerk en reiki als fysieke interventies. Deze verdiepende vormen resulteren in verbeterd bewustzijn, mentale weerbaarheid en balans. Onze methodiek leert je te vertragen en verdragen, te begrenzen en energie te managen. Zodat je te allen tijde opgewassen bent tegen de uitdagingen in het leven.

Leiderschapscoaching

Leiderschap is een kwaliteit die zorgvuldig moet worden onderhouden. Vaak wordt voorbij gegaan aan de persoon achter de leider. Dan kan het gevoel van ‘lonely at the top’ ontstaan. Speciaal voor leiders die zich verder willen ontplooien of behoefte hebben om gespiegeld te worden, is er onze leiderschapscoaching.

Hierin staan heel menselijke levensvraagstukken centraal. Onderwerpen die door de waan van de dag vaak onderbelicht blijven. Want hoe vaak sta jij als leidinggevende nou echt stil bij jouw verlangens en worstelingen? Ook wanneer jij jouw loopbaan wil afbouwen of invulling wil geven aan een nieuwe levensfase, dan is BOW er voor jou.

In ons leiderschapstraject ga je onder begeleiding van een professionele coach aan de slag met fundamentele vragen om antwoorden te vinden die jou als mens verder helpen. Samen zorgen we ervoor dat jouw energie weer gaat stromen en je alle rollen in jouw leven vol overgave kunt vervullen. Hoe zou het voor jou zijn, als we dit samen gaan bereiken?

Mental check-up gesprekken

Binnen het veiligheidsdomein is het essentieel dat mentale veerkracht bij medewerkers geborgd is. In deze bezwarende beroepen kan professionele begeleiding het verschil betekenen tussen duurzaam werkgeluk en langdurig verzuim. 

Binnen het veiligheidsdomein wordt goed gezorgd voor mensen met bezwarende beroepen: PPMO, collegiale opvang en nazorg, trauma begeleiding, 20 jaar contract. Als aanvulling hierop verzorgen wij mental-check-up gesprekken. Sluit een abonnement af en wij gaan preventief met alle medewerkers in gesprek om hen te ondersteunen bij het behoud van mentale veerkracht. Stressoren, zowel werk gerelateerd als privé, worden in kaart gebracht. Zodat vroegtijdig hulp geboden kan worden en verzuim beperkt wordt.

Strippenkaart

We begrijpen dat coaching soms niet kan wachten op administratieve afstemming. Voor mensen die acuut een beroep moeten kunnen doen op onze experts, is er de BOW-strippenkaart. Hiermee wordt een tegoed gekocht, dat op ieder moment ingezet kan worden. Précies wanneer jij het nodig hebt.

Stilstaan bij vooruitgang.

Dat voelt tegenstrijdig. En dat is het ook. Juist daarin zit de essentie persoonlijke ontwikkeling. Even niet rennen, maar een afgewogen besluit nemen over de volgende stap.

Wij nemen tijd om een breder perspectief in kaart te brengen. En met ambities als vertrekpunt een stip op de horizon te zetten. Samen werken we aan een gedegen stappenplan om tot concrete actiepunten te komen.

Vanuit ons kantoor in Rossum verzorgen wij psychologisch advies in een prettige omgeving. Want als de ontwikkeldoelen bepaald zijn, zorgen wij voor de optimale omstandigheden om deze behalen. Welkom bij BOW.