BOW Psycholoog Den Bosch

Coaching

BOW is gespecialiseerd in persoonlijke coaching. Voor organisaties en particulieren. In veel gevallen is een assessment namelijk pas het begin. Als de stip op de horizon gezet is, kunnen we pas echt stappen maken.

En daarin draait alles om resultaat. In acht impactvolle sessies recht op het ontwikkeldoel af. Volledig afgestemd op de persoonlijke ontplooiing van (jou als) een kandidaat. BOW raakt.

Ons coachingstraject beïnvloedt gedrag op de lange termijn, wat vraagt om toewijding en intensieve training. Met een duurzaam en pragmatisch karakter. En precies dat bieden wij.

Wij staan klaar. Voor duurzame ontwikkeling in professionele competenties en loopbaanadvies. Maar ook voor behandeling van psychische klachten zoals stress, overspanning, burn-out, angst en paniek, depressie, trauma, rouw en verliesverwerking of negatief zelfbeeld.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Al eeuwenlang wordt geloofd dat daarin de basis ligt voor een betekenisvol leven. En wij weten dat dat klopt. Daarom biedt BOW ook multidisciplinaire begeleiding: therapie, personal training én coaching. Niet stappen zetten, maar sprongen maken.

Therapie
Maatwerk zorg zonder wachttijd. Het traject start bij onze GZ-psycholoog. Hier wordt met verschillende bewezen behandelmethoden en -technieken het fundament gelegd voor persoonlijke ontwikkeling. Door onze snelle interventies wordt de kans op uitval verlaagd en worden patronen doorbroken.

Personal training
Parallel aan de therapie, wordt de kandidaat uitgedaagd om met fysieke inspanning te begrenzen of juist grenzen te verleggen. Onze personal trainer zorgt ervoor dat emoties vrij kunnen bewegen en minder invloed hebben op het gedrag. Want dat is ons doel: mentale én fysieke fitheid.

Coaching
Als de balans voldoende is hersteld, wordt de vertaalslag gemaakt naar het werk. Met onze coach wordt gewerkt aan duurzame gedragsverandering. Zodat de gewenste groei ook op eigen kracht kan worden voortgezet. Zo maken wij impact.

Stilstaan bij vooruitgang.

Dat voelt tegenstrijdig. En dat is het ook. Juist daarin zit de essentie persoonlijke ontwikkeling. Even niet rennen, maar een afgewogen besluit nemen over de volgende stap.

Wij nemen tijd om een breder perspectief in kaart te brengen. En met ambities als vertrekpunt een stip op de horizon te zetten. Samen werken we aan een gedegen stappenplan om tot concrete actiepunten te komen.

Vanuit ons kantoor in Den Bosch verzorgen wij psychologisch advies in een prettige omgeving. Want als de ontwikkeldoelen bepaald zijn, zorgen wij voor de optimale omstandigheden om deze behalen. Welkom bij BOW.

BOW Psycholoog Den Bosch