BOW Psycholoog Den Bosch

Coaching

BOW is gespecialiseerd in persoonlijke coaching. Voor organisaties en particulieren. In veel gevallen is het advies na een assessment namelijk pas het begin. Want als de stip op de horizon gezet is, kunnen we pas echt stappen maken.

En daarin draait alles om resultaat. In acht impactvolle sessies recht op het ontwikkeldoel af. Volledig afgestemd op de persoonlijke ontplooiing van (jou als) een kandidaat. BOW raakt.

Ons coachingstraject beïnvloedt gedrag op de lange termijn, wat vraagt om toewijding en intensieve training. Met een duurzaam en pragmatisch karakter. En precies dat bieden wij.

Wij staan klaar. Voor duurzame ontwikkeling in professionele competenties en loopbaanadvies. Maar ook voor behandeling van psychische klachten zoals burn-out, depressie en trauma.

Stilstaan bij vooruitgang.

Dat voelt tegenstrijdig. En dat is het ook. Juist daarin zit de essentie persoonlijke ontwikkeling. Even niet rennen, maar een afgewogen besluit nemen over de volgende stap.

Wij nemen tijd om een breder perspectief in kaart te brengen. En met ambities als vertrekpunt een stip op de horizon te zetten. Samen werken we aan een gedegen stappenplan om tot concrete actiepunten te komen.

Vanuit ons kantoor in Den Bosch verzorgen wij psychologisch advies in een prettige omgeving. Want als de ontwikkeldoelen bepaald zijn, zorgen wij voor de optimale omstandigheden om deze behalen. Welkom bij BOW.

BOW Psycholoog Den Bosch
BOW Psycholoog Den Bosch